Over Het Kaartenkabinet


Hallo! Dit is het dan, mijn Kaartenkabinet. Een project dat is ontstaan uit mijn liefde voor papierwaren in het algemeen en wenskaarten specifiek. Ik word er blij van om met mooi papier te werken en mooie wenskaarten uit te zoeken én te versturen. En om daar iemand anders blij mee te maken.

Ik droom van een fysieke winkel, waar je je als paper lover kunt verlekkeren aan handgemaakte kaartjes, luxe stationery, prachtige papierwaren en mooie koffietafelboeken… zie jij het ook al voor je? Met deze webshop als startpunt hoop ik die droom ooit te verwezenlijken.

Vol enthousiasme houd ik mij dan ook continu bezig met het belangrijkste aspect: het creëren van een assortiment bijzondere kaarten. Ik speur het internet af, blader door tijdschriften en bezoek beurzen om de mooiste en leukste wenskaarten voor jou te verzamelen onder één dak - of domeinnaam dan. Bij het aanbieden van een assortiment kaarten blijft het niet alleen; ik zorg er ook graag voor dat jouw kaartje als brievenbuscadeautje op bestemming aankomt. De door jou uitgekozen wenskaart(en) voorzie ik daarom tegen een kleine vergoeding van tekst en postzegel. Dit doe ik met de hand en met liefde. En dan stuur ik hem naar de ontvanger. Of gewoon, zonder tekst maar met liefde ingepakt, naar jou. Alles met aandacht, want ik ben er heilig van overtuigd: echte post is zoveel leuker.

Ik hoop dat jij hier ook blij van wordt!
- Charlotte

 

PS. Ik ben dus Charlotte, een 28-jarige paper lover uit Zeeland. Ik hou van koken (bak het liefst taart), een echt boek lezen, culturele uitjes, plaatjes luisteren en kaartjes sturen.